Udonnudlar
En snabb men komplett nudelrätt för alla tillfällen. Lite hetta balanseras med fyllighet och krämig äggula.
ca 30 min
Vegetarisk

Ingredienser
- 250 g udonnudlar
- 30 g smör
- 200 g kimchi
- 2 st salladslökar
- 2 msk gochujangpasta
- 1 dl vatten
- 1 st tärning grönsaksbuljong
SERVERING
- 4 st äggulor
- rostade sesamfrön
Instruktioner
Matlagningsläge
- Koka nudlarna enligt anvisningarna på förpackningen.
- Smält smöret i en kastrull. Hacka kimchin och tillsätt den i kastrullen, inklusive spadet som pressats ut under hackningen.
- Skär salladslöken i skivor. Tillsätt de vita delarna av salladslöken till kastrullen och spara de gröna delarna till dekorering.
- Tillsätt gochujangpasta, vatten och grönsaksbuljong.
- Mixa kimchiröran i kastrullen med en stavmixer tills den blir slät.
- Lägg i nudlarna och rör om. Servera i skålar och toppa med de gröna delarna av salladslöken, rostade sesamfrön och en äggula per portion.
This modal has dynamic content through "JavaScript \ Modal Logic"