Udon Nudlar

250 g

Breda Japanska udonnudlar av vetemjöl. Udonnudlarna har en neutral smak och kan serveras både varma och kalla.

Används med fördel i soppor eller tillsammans med Kimchi.

VETEMJÖL, vatten, salt

Näringsdeklaration per 100 gram
  • Energi, kcal 222
  • Fett, gram 2,2
  • varav mättat fett, gram 0
  • Kolhydrater, gram 44
  • varav sockerarter, gram 0
  • Fiber, gram 0
  • Protein, gram 6,7
  • Salt, gram 1,4

Förvaras torrt, mörkt och svalt.

Asiatiska nudlar och ris recept för alla tillfällen

Nudlar och ris är grunden i det asiatiska köket. De erbjuder en mångsidig bas som kan kombineras med en rad smaker och tillbehör, från enkla vardagsrätter till festliga måltider.

För oss på Risberg handlar smak inte bara om hur något smakar – utan om känslan det lämnar efter sig. Smak är kärnan i allt vi gör, från råvaror till färdig upplevelse.

Arom står för den djupa, fylliga och njutbara helhet som gör en smakupplevelse komplett. På Risberg är arom mer än en doft eller ton – det är varumärkets själ och löfte om kvalitet.

Nudlar & ris
Ångkokta asiatiska dumplings färska från köket, serverade i bambukorgar, som visar upp utsökt traditionell asiatisk mat perfekt att servera till kunder.
Udonnudlar
Huvudrätt

Udonnudlar

Inga omdömen
Inga omdömen
(
 stjärnor)
 • ​
0
 omdömen

ca 30 min