Ingredienser
- 1 färdigkokt julskinka, ca 2 kg
- Griljering
- 3 msk Gochujang
- 2 msk honung
- 1 msk japansk soja
- 0,5 msk Yuzu Juice
- 1 msk råsocker
- 1 tsk sesamolja
- 1 tsk Ingefära krossad
- 1 tsk risvinäger
- 1 tsk Vitlök krossad
- 1 dl Panko ströbröd
Instruktioner
Matlagningsläge
- Sätt ugnen på 225 grader.
- Ta bort svål och fett på skinkan, torka skinkan med hushållspapper och lägg den i en ugnsfast form.
- Blanda alla ingredienser till griljeringen, utom panko, och pensla blandningen på skinkan.
- Strö över panko.
- Sätt in skinkan i ugnen i ca 10 min tills den är gyllenbrun.
- Ta ut och låt svalna lite innan du skär upp den i tunna skivor.
This modal has dynamic content through "JavaScript \ Modal Logic"













