Anchofläsk

Sötstark karré med en lätt rökighet från anchochilin gör denna rätt till en hundrapoängare tillsammans med mexikansk mat eller amerikansk BBQ. Testa att servera med avokado, koriander, salsa verde och tortillabröd.

Inga omdömen
Inga omdömen
(
 stjärnor)
 • ​
0
 omdömen
Anchofläsk
Ingredienser
1
portioner
  • 1 kg fläskkarré eller fläsksida
  • 2 msk chili anchoflakes
  • 1 tsk paprikapulver rökt
  • 2 msk honung
  • 1 dl spad från köttkoket
  • 2 msk japansk soja
  • 2 tsk ingefära krossad
  • 1 tsk vitlök krossad
Instruktioner
Matlagningsläge
  1. Tillaga karrén med 2 msk salt i en sous vide på 69 grader i 24 timmar. Om du inte har tid eller en sous vide, kan du tärna den råa karrén och steka den i olja tills den är genomstekt.
  2. Koka ihop alla ingredienser till glazen tills den tjocknar, cirka 5 minuter.
  3. Pensla köttet med glazen och grädda i ugnen på 225 grader tills köttet får en fin och kladdig yta, cirka 15 minuter.
  4. Servera med ris, grönsaker och en härlig salsa eller din favoritsås.
Vad tyckte du om receptet?
Ditt omdöme:
Tack för ditt omdöme!
Någonting gick fel. Var god försök senare!
California rolls
Huvudrätt

California rolls

Inga omdömen
Inga omdömen
(
 stjärnor)
 • ​
 omdömen

ca 45 min

Sticky chinese chicken
Huvudrätt

Sticky chinese chicken

Inga omdömen
Inga omdömen
(
 stjärnor)
 • ​
0
 omdömen

Över 1 tim

Udonnudlar
Huvudrätt

Udonnudlar

Inga omdömen
Inga omdömen
(
 stjärnor)
 • ​
0
 omdömen

ca 30 min

Bang Bang kyckling
Huvudrätt

Bang Bang kyckling

Inga omdömen
Inga omdömen
(
 stjärnor)
 • ​
0
 omdömen

ca 1 tim

Japchae med kyckling och tofu
Huvudrätt

Japchae med kyckling och tofu

Inga omdömen
Inga omdömen
(
 stjärnor)
 • ​
0
 omdömen

ca 45 min

Ugnsbakad chililax
Huvudrätt

Ugnsbakad chililax

Inga omdömen
Inga omdömen
(
 stjärnor)
 • ​
0
 omdömen

ca 45 min

Sesamnudlar
Huvudrätt

Sesamnudlar

Inga omdömen
Inga omdömen
(
 stjärnor)
 • ​
0
 omdömen

ca 30 min