Anchofläsk

Sötstark karré med en lätt rökighet från anchochilin gör denna rätt till en hundrapoängare tillsammans med mexikansk mat eller amerikansk BBQ. Testa att servera med avokado, koriander, salsa verde och tortillabröd.

Inga omdömen
Inga omdömen
(
 stjärnor)
 • ​
0
 omdömen
Anchofläsk
Ingredienser
1
portioner
  • 1 kg fläskkarré eller fläsksida
  • 2 msk chili anchoflakes
  • 1 tsk paprikapulver rökt
  • 2 msk honung
  • 1 dl spad från köttkoket
  • 2 msk japansk soja
  • 2 tsk ingefära krossad
  • 1 tsk vitlök krossad
Instruktioner
Matlagningsläge
  1. Tillaga karrén med 2 msk salt i en sous vide på 69 grader i 24 timmar. Om du inte har tid eller en sous vide, kan du tärna den råa karrén och steka den i olja tills den är genomstekt.
  2. Koka ihop alla ingredienser till glazen tills den tjocknar, cirka 5 minuter.
  3. Pensla köttet med glazen och grädda i ugnen på 225 grader tills köttet får en fin och kladdig yta, cirka 15 minuter.
  4. Servera med ris, grönsaker och en härlig salsa eller din favoritsås.
Vad tyckte du om receptet?
Ditt omdöme:
Tack för ditt omdöme!
Någonting gick fel. Var god försök senare!
Julskinka griljerad med gochujang
Huvudrätt

Julskinka griljerad med gochujang

Inga omdömen
Inga omdömen
(
 stjärnor)
 • ​
 omdömen

ca 30 min

Bang Bang kyckling
Huvudrätt

Bang Bang kyckling

Inga omdömen
Inga omdömen
(
 stjärnor)
 • ​
0
 omdömen

ca 1 tim

Pankotorsk med mangosalsa
Huvudrätt

Pankotorsk med mangosalsa

Inga omdömen
Inga omdömen
(
5.0
 stjärnor)
 • ​
1
 omdömen

Kikärtscurry med bockhornsklöver
Huvudrätt

Kikärtscurry med bockhornsklöver

Inga omdömen
Inga omdömen
(
5.0
 stjärnor)
 • ​
1
 omdömen

ca 45 min

Shakshuka med berbere
Huvudrätt

Shakshuka med berbere

Inga omdömen
Inga omdömen
(
 stjärnor)
 • ​
0
 omdömen

ca 30 min

Kimchi sticky fried chicken
Huvudrätt

Kimchi sticky fried chicken

Inga omdömen
Inga omdömen
(
 stjärnor)
 • ​
0
 omdömen

Över 1 tim

California rolls
Huvudrätt

California rolls

Inga omdömen
Inga omdömen
(
 stjärnor)
 • ​
 omdömen

ca 45 min