Panko ströbröd

1 kg

Panko är ett asiatiskt ströbröd som är torkat och strimlat till tunna luftiga brödflingor. Finessen med Panko är att flingorna släpper ifrån sig fettet efter stekning eller fritering och därför behåller paneringen sin krispiga och frasiga textur.

Idealiskt vid panering av kött, fisk, skaldjur, grönsaker och ost. Prova också panko som krispig topping på en lasagne eller potatisgratäng.

VETEMJÖL, socker, jäst, salt, bakpulver (majsstärkelse, ammoniumsulftat, salt, kalciumsulfat, vitamin C)

Näringsdeklaration per 100 gram
  • Energi, kcal 363
  • Fett, gram 1,6
  • varav mättat fett, gram 0,5
  • Kolhydrater, gram 76,8
  • varav sockerarter, gram 4,6
  • Fiber, gram 0,8
  • Protein, gram 10,8
  • Salt, gram 0,8

Förvaras torrt, mörkt och svalt.

Japanskt panko som ger frasiga och lätt friterade rätter

Panko är japanskt ströbröd med extra luftig och krispig struktur. Det används för att ge rätter en lätt och frasig yta, perfekt till allt från friterade klassiker till moderna tolkningar.

För oss på Risberg handlar smak inte bara om hur något smakar – utan om känslan det lämnar efter sig. Smak är kärnan i allt vi gör, från råvaror till färdig upplevelse.

Arom står för den djupa, fylliga och njutbara helhet som gör en smakupplevelse komplett. På Risberg är arom mer än en doft eller ton – det är varumärkets själ och löfte om kvalitet.

Panko
Ångkokta asiatiska dumplings färska från köket, serverade i bambukorgar, som visar upp utsökt traditionell asiatisk mat perfekt att servera till kunder.
Sesam- och pankocrust med vitlök och citron
Såser & röror

Sesam- och pankocrust med vitlök och citron

Inga omdömen
Inga omdömen
(
 stjärnor)
 • ​
0
 omdömen

ca 30 min

Pankotorsk med mangosalsa
Huvudrätt

Pankotorsk med mangosalsa

Inga omdömen
Inga omdömen
(
5.0
 stjärnor)
 • ​
1
 omdömen

Ugnsbakad chililax
Huvudrätt

Ugnsbakad chililax

Inga omdömen
Inga omdömen
(
 stjärnor)
 • ​
0
 omdömen

ca 45 min