Sesamnudlar
Smakrika nudlar som kan serveras kall eller varmt. Perfekt snabblunch, familjemiddag eller till picknicken. Servera med lax, räkor, jordnötter eller tofu för att göra det lite matigare.
ca 30 min
Vegetarisk

Ingredienser
- 250 g sobanudlar
- 3 msk japansk soja
- 2 tsk sesamolja
- 1 msk chinkiangvinäger eller risvinäger
- 1 krm socker
- 2 st salladslökar
- 3 msk rostade sesamfrön
SERVERING
- 1 dl sjögräschips
Instruktioner
Matlagningsläge
- Koka nudlarna enligt anvisningarna på förpackningen.
- Blanda japansk soja, sesamolja, chinkiangvinäger och socker i en stor skål. Rör om tills sockret har lösts upp.
- Tillsätt nudlarna, salladslöken och de rostade sesamfröna, och blanda väl.
- Strö sjögräschips över vid servering.
This modal has dynamic content through "JavaScript \ Modal Logic"