Sesamnudlar
Smakrika nudlar som kan serveras kall eller varmt. Perfekt snabblunch, familjemiddag eller till picknicken. Servera med lax, räkor, jordnötter eller tofu för att göra det lite matigare.
ca 30 min
Vegetarisk

Ingredienser
- 250 g soba nudlar
- 3 msk japansk soja
- 2 tsk sesamolja mörkrostad
- 1 msk chinkiangvinäger eller risvinäger
- 1 krm socker
- 2 st salladslökar
- 3 msk sesamfrön rostade
SERVERING
- 1 dl sjögräschips sesam
Instruktioner
Matlagningsläge
- Koka nudlarna enligt anvisningarna på förpackningen.
- Blanda japansk soja, sesamolja, chinkiangvinäger och socker i en stor skål. Rör om tills sockret har lösts upp.
- Tillsätt nudlarna, salladslöken och de rostade sesamfröna, och blanda väl.
- Strö sjögräschips över vid servering.
This modal has dynamic content through "JavaScript \ Modal Logic"