Soba Nudlar

250 g

Tunna sobanudlar av bovetemjöl och vetemjöl. Traditionellt äter man förkokta kalla sobanudlar med tillbehör på sommaren och varma under vinterhalvåret. Sobanudlarna har sitt ursprung i Japan där de ofta serveras i het buljong, men passar även i en sallad eller till en wokrätt.

Traditionellt serveras nudlarna i het buljong, men de passar även i en sallad eller till en wokrätt.

VETEMJÖL, bovetemjöl, jamsmjöl, vatten och salt

Näringsdeklaration per 100 gram
  • Energi, kcal 330
  • Fett, gram 2,2
  • varav mättat fett, gram 0
  • Kolhydrater, gram 77
  • varav sockerarter, gram 0
  • Fiber, gram 0
  • Protein, gram 11
  • Salt, gram 0,7

Förvaras torrt, mörkt och svalt.

Asiatiska nudlar och ris recept för alla tillfällen

Nudlar och ris är grunden i det asiatiska köket. De erbjuder en mångsidig bas som kan kombineras med en rad smaker och tillbehör, från enkla vardagsrätter till festliga måltider.

För oss på Risberg handlar smak inte bara om hur något smakar – utan om känslan det lämnar efter sig. Smak är kärnan i allt vi gör, från råvaror till färdig upplevelse.

Arom står för den djupa, fylliga och njutbara helhet som gör en smakupplevelse komplett. På Risberg är arom mer än en doft eller ton – det är varumärkets själ och löfte om kvalitet.

Nudlar & ris
Ångkokta asiatiska dumplings färska från köket, serverade i bambukorgar, som visar upp utsökt traditionell asiatisk mat perfekt att servera till kunder.
Sesamnudlar
Huvudrätt

Sesamnudlar

Inga omdömen
Inga omdömen
(
 stjärnor)
 • ​
0
 omdömen

ca 30 min