Recept på fisk och skaldjur i asiatisk stil från grytor till sashimi

Fisk och skaldjur har en central plats i det asiatiska köket och används i allt från sushi och sashimi till koreanska grytor och wokade rätter. Med sin fräschör och djupa umamismak ger de måltiden både balans och karaktär.

Important:
This component uses Transforms (Move Down 100%) to hide and show modal so that filters apply once the user hits the apply button (optimal UX). Using the display: hidden will prevent the apply button from working.

To show and hide the modal for editing purposes:
  • Select the archive_filters_filters-modal div found next to the filter6_filters-button div.
  • Hit the Hide button and it will show (yes this is counterintuitive).
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Tag
Visar 0 av 100
Förrätt
Fisk & skaldjur

Gambas al ajillo med citron

Inga omdömen
Inga omdömen
(
0.0
 stars)
 • ​
0
 reviews

ca 30 min

Huvudrätt
Fisk & skaldjur

California rolls

Inga omdömen
Inga omdömen
(
 stars)
 • ​
 reviews

ca 45 min

Huvudrätt
Fisk & skaldjur

Pankotorsk med mangosalsa

Inga omdömen
Inga omdömen
(
5.0
 stars)
 • ​
1
 reviews

Sallad
Fisk & skaldjur

Vietnamesisk nudelsallad

Inga omdömen
Inga omdömen
(
 stars)
 • ​
0
 reviews

ca 30 min

Huvudrätt
Fisk & skaldjur

Ugnsbakad chililax

Inga omdömen
Inga omdömen
(
 stars)
 • ​
0
 reviews

ca 45 min

Huvudrätt
Fisk & skaldjur

Het fiskgryta

Inga omdömen
Inga omdömen
(
 stars)
 • ​
0
 reviews

ca 30 min

Smårätt
Fisk & skaldjur

Sashimi på lax med yuzuponzu och sesam

Inga omdömen
Inga omdömen
(
 stars)
 • ​
0
 reviews

ca 30 min

Smårätt
Fisk & skaldjur

Popcornshrimp med gochujangmajonnäs

Inga omdömen
Inga omdömen
(
 stars)
 • ​
0
 reviews

ca 45 min

Huvudrätt
Fisk & skaldjur

Noritaco med laxtartar

Inga omdömen
Inga omdömen
(
 stars)
 • ​
0
 reviews

ca 1 tim

Inga resultat hittades
Det finns inga resultat med dessa kriterier. Försök att ändra din sökning.
Asiatisk fisk- och skaldjursmarknad med färska råvaror, inklusive diverse fisk, skaldjur och japanska produkter.

Smaker som tar dig till Asien – direkt i ditt eget kök

Med Risbergs sortiment får du nyckeln till autentisk asiatisk matlagning. Våra produkter är utvalda för att både förenkla vardagen och förhöja smakupplevelsen – alltid med genuin karaktär och hög kvalitet.

För oss på Risberg handlar smak inte bara om hur något smakar – utan om känslan det lämnar efter sig. Smak är kärnan i allt vi gör, från råvaror till färdig upplevelse.

Arom står för den djupa, fylliga och njutbara helhet som gör en smakupplevelse komplett. På Risberg är arom mer än en doft eller ton – det är varumärkets själ och löfte om kvalitet.

FAQs

Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna kring Risberg ochvårt sortiment.

Hur doserar man chilipulver jämfört med färsk chili?

Eftersom chilipulver är mer koncentrerat än färsk chili behövs mindre mängd för samma hetta. En ungefärlig riktlinje är att en tesked chilipulver motsvarar styrkan i en medelstark färsk chili, men smaken kan variera beroende på sort. Börja med lite och justera efter smak.

Jag är nybörjare på asiatisk matlagning. Var börjar jag?

Att laga asiatisk mat behöver inte vara svårt – tvärtom kan det vara både enkelt och roligt! På våra receptsidor hittar du goda rätter och små tips. Våra recept är skapade för att ge dig en trygg start men också inspiration att prova nya rätter och upptäcka hur mycket variation asiatisk matlagning kan erbjuda.

Vilka kryddor ingår i Risberg Five Spices?

Five Spices är en kinesisk allkrydda som innehåller koriander, fänkål, muskot, ingefära, kanel, nejlika, stjärnanis och sichuanpeppar. Den passar perfekt som smaksättare till fläskkött och Pekinganka men även till skaldjur, i soppor, wok, grytor och marinader.