Miso-gratinerade ostron

Gratinerade ostron med misopasta är både lyxigt och enkelt.

Inga omdömen
Inga omdömen
(
 stjärnor)
 • ​
 omdömen
Miso-gratinerade ostron
Ingredienser
1
portioner
  • 25 gram misopasta
  • 25 gram smör
  • 4 ostron
  • SERVERING
  • 4 limeklyftor
Instruktioner
Matlagningsläge
  1. Sätt ugnen på högsta möjliga temperatur.
  2. Rör ihop misopasta och smör.
  3. Öppna ostronen.
  4. Lägg en klick på varje ostron och gratinera dem snabbt i ugnen tills de är gyllene. Håll koll!
  5. Servera med limeklyftor.
Vad tyckte du om receptet?
Ditt omdöme:
Tack för ditt omdöme!
Någonting gick fel. Var god försök senare!
No items found.
Gurksallad med sesamdressing
Smårätt

Gurksallad med sesamdressing

Inga omdömen
Inga omdömen
(
4.0
 stjärnor)
 • ​
1
 omdömen

ca 30 min

Sashimi på lax med yuzuponzu och sesam
Smårätt

Sashimi på lax med yuzuponzu och sesam

Inga omdömen
Inga omdömen
(
 stjärnor)
 • ​
0
 omdömen

ca 30 min

Krämig sill med yuzu och Gochugaru
Smårätt

Krämig sill med yuzu och Gochugaru

Inga omdömen
Inga omdömen
(
 stjärnor)
 • ​
 omdömen

ca 30 min

Kimchi
Smårätt

Kimchi

Inga omdömen
Inga omdömen
(
 stjärnor)
 • ​
0
 omdömen

ca 1 tim

Ostron med soja, ingefära och sesam
Smårätt

Ostron med soja, ingefära och sesam

Inga omdömen
Inga omdömen
(
 stjärnor)
 • ​
 omdömen

ca 30 min

Koreansk Bulgogi i salladsblad
Smårätt

Koreansk Bulgogi i salladsblad

Inga omdömen
Inga omdömen
(
 stjärnor)
 • ​
0
 omdömen

ca 1 tim

Krämig sill med Ras El Hanout och yoghurt
Smårätt

Krämig sill med Ras El Hanout och yoghurt

Inga omdömen
Inga omdömen
(
 stjärnor)
 • ​
 omdömen

ca 30 min