Ostron med wasabi och picklad gurka
Picklad gurka och wasabi ger ostronen en spännande asiatisk touch.
ca 30 min
Fisk & skaldjur

Ingredienser
- 0,5 st gurka
- 0,5 dl risvinäger
- 1 dl socker
- 1 dl vatten
- 4 ostron
- 4 tsk Kewpie wasabimajonnäs
- Några droppar Sesamolja mörkrostad
- Några droppar Piri-Piri sås
Instruktioner
Matlagningsläge
- Tärna gurkan i små kuber.
- Koka upp risvinäger, socker och vatten, låt svalna och häll sedan lagen över gurkkuberna.
- Öppna ostronen, skär bort ostronet från skalet och torka rent.
- Lägg en klick wasabimajonnäs i botten på skalet och lägg sedan tillbaka ostronet på majonnäsen. Lägg på gurka och toppa med någon droppe sesamolja samt piri piri-sås.
This modal has dynamic content through "JavaScript \ Modal Logic"








