Panko ströbröd glutenfri

700 g

Glutenfri Panko är gjord på majs och ger en krispig och knaprig yta. Finessen med Panko är att flingorna släpper ifrån sig fettet efter stekning eller fritering och därför behåller paneringen sin krispiga och frasiga textur. Eftersom glutenfri Panko är gjord på majs får den en lite hårdare textur och sväller något mer än Panko gjord på vete, så applicera lite mindre än traditionell Panko. Vill du ha en mjukare textur kan du krossa flingorna lite innan du använder dem.

Passar perfekt till att panera kyckling, fisk, skaldjur, grönsaker och ost. Testa även Panko som fyllning i färsrätter eller som krispig topping på lasagne eller potatisgratäng.

Majsmjöl, vatten, majsstärkelse, emulgeringsmedel: E471, salt, bakpulver: bikarbonat (E500)

Näringsdeklaration per 100 gram
  • Energi, kcal 375
  • Fett, gram 4,1
  • varav mättat fett, gram 2,6
  • Kolhydrater, gram 83,5
  • varav sockerarter, gram 0
  • Fiber, gram 2
  • Protein, gram 0,9
  • Salt, gram 2

Förvaras torrt, mörkt och svalt.

Japanskt panko som ger frasiga och lätt friterade rätter

Panko är japanskt ströbröd med extra luftig och krispig struktur. Det används för att ge rätter en lätt och frasig yta, perfekt till allt från friterade klassiker till moderna tolkningar.

För oss på Risberg handlar smak inte bara om hur något smakar – utan om känslan det lämnar efter sig. Smak är kärnan i allt vi gör, från råvaror till färdig upplevelse.

Arom står för den djupa, fylliga och njutbara helhet som gör en smakupplevelse komplett. På Risberg är arom mer än en doft eller ton – det är varumärkets själ och löfte om kvalitet.

Panko
Ångkokta asiatiska dumplings färska från köket, serverade i bambukorgar, som visar upp utsökt traditionell asiatisk mat perfekt att servera till kunder.
Chicken Katsu
Huvudrätt

Chicken Katsu

Inga omdömen
Inga omdömen
(
 stjärnor)
 • ​
0
 omdömen

ca 1 tim