Ingredienser
- 250 g bönnudlar
- 400 g fläskfärs
- 1 msk vitlök
- 1 röd chili
- 1,5 msk ingefära
- 2 msk soja
- 2 msk ostronsås
- 1 msk sesamolja
- 2 msk limejuice
- 0,5 msk socker
- 3 st salladslökar
- 1 st morot
- 100g broccolibuketter
SERVERING
- 2 msk rostade sesamfrön
- färsk koriander
Instruktioner
Matlagningsläge
- Koka nudlarna enligt anvisningarna på förpackningen och ställ dem åt sidan.
- Stek färsen i lite rapsolja i en stekpanna eller wok tills den är genomstekt och har fått en fin gyllene färg.
- Hacka vitlök och chili fint och lägg dem i stekpannan tillsammans med riven ingefära. Stek i ytterligare 1–2 minuter.
- Tillsätt soja, ostronsås, sesamolja, limejuice och socker till stekpannan. Låt koka ihop i ytterligare någon minut.
- Skär salladslöken i skivor och strimla moroten, tillsätt dem tillsammans med broccolin i stekpannan och låt dem mjukna något.
- Tillsätt de kokta nudlarna och blanda väl.
- Servera nudelwoken på ett stort fat eller i portionsskålar.
- Toppa med rostade sesamfrön och färsk koriander.
This modal has dynamic content through "JavaScript \ Modal Logic"