Krämig sill med Ras El Hanout och yoghurt
En krämig sill med aromatiska smaker från Ras El Hanout, en kryddblandning med bland annat gurkmeja, koriander, kryddpeppar, kanel och chili.
ca 30 min
Fisk & skaldjur

Ingredienser
- 1 burk 5-minutersill (ca 400 g avrunnen vikt)
- 1 liten vitlöksklyfta
- 1 dl grekisk yoghurt (10 %)
- 0,5 dl majonnäs
- 1 tsk honung
- 1 tsk citronsaft
- 2 tsk Ras el Hanout
- Salt och nymalen svartpeppar
Instruktioner
Matlagningsläge
- Skär sillen i bitar.
- Riv vitlöken.
- Rör ihop yoghurt, majonnäs, honung, citronsaft, Ras el Hanout och vitlök.
- Smaka av med salt och peppar.
- Vänd ner sillen och låt den stå kallt i minst 12 timmar.
This modal has dynamic content through "JavaScript \ Modal Logic"






