Inlagd sill med stjärnanis, chili och ingefära
En asiatisk nykomling som tillför både hetta och fräschör till julbordet.
ca 30 min
Fisk & skaldjur

Ingredienser
- 1 liten rödlök
- 1 burk 5-minuterssill (ca 400 g avrunnen vikt)
- 3 dl vatten
- 1 dl ättikssprit (12 %)
- 2 dl strösocker
- 2 st Stjärnanis hel
- 1 liten kanelstång
- 1 tsk Chiliflingor
- 1 msk Ingefära krossad
Instruktioner
Matlagningsläge
- Skiva rödlöken tunt.
- Skär sillen i bitar.
- Koka upp vatten, ättikssprit, socker och kryddor. Låt lagen svalna.
- Lägg sill och rödlök i en glasburk och häll över den avsvalnade lagen.
- Låt stå minst i två dygn innan servering.
This modal has dynamic content through "JavaScript \ Modal Logic"








