Green Chutney
Ett fantastiskt tillbehör med sting och fräschör, perfekt till indiska och asiatiska rätter samt grillat. Koriander och mynta möts med chili och ingefära i en vacker grön färg.
ca 30 min
Vegetarisk

Ingredienser
- 0,5 dl korianderblad krossade
- 1,5 dl färsk mynta, grovhackad
- 0,25 st gul lök
- 1 st grön chili
- 1 st vitlöksklyfta
- 1 tsk ingefära
- 0,5 dl bladspenat
- 2 msk limejuice
- 2 msk strösocker
- 2 tsk rapsolja
- salt
Instruktioner
Matlagningsläge
- Skär lök, grön chili och vitlök i mindre bitar. Skala och riv ingefäran.
- Lägg alla ingredienser i en matberedare och mixa tills det blir helt slätt.
- Smaka av med salt och eventuellt mer socker och limejuice.
- Låt stå i cirka 10 minuter innan servering för bästa smak.
This modal has dynamic content through "JavaScript \ Modal Logic"