Shirataki Nudlar

370/200 g

Tunna genomskinliga nudlar som är tillverkade av vatten och mjöl som utvinns från växten Konjak-knölkalla. Nudlarna innehåller bara 3 g kolhydrater per portion.

Nudlarna har en neutral smak och passar därför bra i en sallad, soppa, wok eller som ett alternativ till pasta.

Vatten, KONJAKMJÖL, kalciumhydroxid E526 (Glykemiskt Index 24)

Näringsdeklaration per 100 gram
  • Energi, kcal 10
  • Fett, gram 0
  • varav mättat fett, gram 0
  • Kolhydrater, gram 3
  • varav sockerarter, gram 0
  • Fiber, gram 2,5
  • Protein, gram 0
  • Salt, gram <0,1

Förvaras torrt, mörkt och svalt.

Asiatiska nudlar och ris recept för alla tillfällen

Nudlar och ris är grunden i det asiatiska köket. De erbjuder en mångsidig bas som kan kombineras med en rad smaker och tillbehör, från enkla vardagsrätter till festliga måltider.

För oss på Risberg handlar smak inte bara om hur något smakar – utan om känslan det lämnar efter sig. Smak är kärnan i allt vi gör, från råvaror till färdig upplevelse.

Arom står för den djupa, fylliga och njutbara helhet som gör en smakupplevelse komplett. På Risberg är arom mer än en doft eller ton – det är varumärkets själ och löfte om kvalitet.

Nudlar & ris
Ångkokta asiatiska dumplings färska från köket, serverade i bambukorgar, som visar upp utsökt traditionell asiatisk mat perfekt att servera till kunder.
Syrlig kycklingsoppa med shiratakinudlar
Soppa

Syrlig kycklingsoppa med shiratakinudlar

Inga omdömen
Inga omdömen
(
 stjärnor)
 • ​
0
 omdömen

ca 1 tim