Sjögräs Nudlar

330/300 g

Krispiga sjögräsnudlar tillverkade av tång från havet utanför Sydkorea. Dessa nudlar liknar bön- eller glasnudlar och har en neutral smak, vilket gör dem mångsidiga. Med endast 2 g kolhydrater per 100 g är de ett lättare alternativ. Redo att serveras.

Dessa nudlar liknar bön- eller glasnudlar och har en neutral smak, vilket gör dem mångsidiga och passande i sallader, soppor, wokrätter eller som alternativ till spagetti.

Vatten, tång, aloe vera, förtjockningsmedel: E401

Näringsdeklaration per 100 gram
  • Energi, kcal 6
  • Fett, gram 0
  • varav mättat fett, gram 0
  • Kolhydrater, gram 2
  • varav sockerarter, gram 0
  • Fiber, gram 2,5
  • Protein, gram 0,2
  • Salt, gram 0,3

Förvaras torrt, mörkt och svalt. Ställ öppnad påse i kylskåp och täck nudlarna med vatten, bör förbrukas inom 4 dagar.

Asiatiska nudlar och ris recept för alla tillfällen

Nudlar och ris är grunden i det asiatiska köket. De erbjuder en mångsidig bas som kan kombineras med en rad smaker och tillbehör, från enkla vardagsrätter till festliga måltider.

För oss på Risberg handlar smak inte bara om hur något smakar – utan om känslan det lämnar efter sig. Smak är kärnan i allt vi gör, från råvaror till färdig upplevelse.

Arom står för den djupa, fylliga och njutbara helhet som gör en smakupplevelse komplett. På Risberg är arom mer än en doft eller ton – det är varumärkets själ och löfte om kvalitet.

Nudlar & ris
Ångkokta asiatiska dumplings färska från köket, serverade i bambukorgar, som visar upp utsökt traditionell asiatisk mat perfekt att servera till kunder.
Sjögräsnudelsallad med jordnötsdressing
Sallad

Sjögräsnudelsallad med jordnötsdressing

Inga omdömen
Inga omdömen
(
 stjärnor)
 • ​
0
 omdömen

ca 30 min