Algsallad

Denna enkla men utsökta sallad passar perfekt till pokébowl, fiskrätter eller som tillbehör i soppor som ramen.

Inga omdömen
Inga omdömen
(
 stjärnor)
 • ​
0
 omdömen
Ingredienser
1
portioner
  • 20 g algsallad
  • 1 msk sesamolja
  • 1 msk japansk soja
  • 1 st salladslök
  • rostade sesamfrön
Instruktioner
Matlagningsläge
  1. Blötlägg algsalladen tills den mjuknar. Häll sedan av vattnet och lägg algsalladen i en skål.
  2. Skiva salladslöken tunt. Tillsätt sesamolja, japansk soja och salladslök till skålen. Strö över rostade sesamfrön vid servering.
Vad tyckte du om receptet?
Ditt omdöme:
Tack för ditt omdöme!
Någonting gick fel. Var god försök senare!
Tomatsallad med chimmichurri
Sallad

Tomatsallad med chimmichurri

Inga omdömen
Inga omdömen
(
 stjärnor)
 • ​
 omdömen

ca 30 min

Vietnamesisk nudelsallad
Sallad

Vietnamesisk nudelsallad

Inga omdömen
Inga omdömen
(
 stjärnor)
 • ​
0
 omdömen

ca 30 min

Sjögräsnudelsallad med jordnötsdressing
Sallad

Sjögräsnudelsallad med jordnötsdressing

Inga omdömen
Inga omdömen
(
 stjärnor)
 • ​
0
 omdömen

ca 30 min

Krämig kålsallad med rostade sesamfrön och yuzu
Sallad

Krämig kålsallad med rostade sesamfrön och yuzu

Inga omdömen
Inga omdömen
(
 stjärnor)
 • ​
0
 omdömen

ca 30 min