Algsallad torkad

20 g

Algerna skördas utanför Koreas kust varje vinter. Innehåller wakame, agaragar, konbu och röd gigartina. 20 gram torkad algsallad ger 200 gram färdig efter snabb blötläggning i iskallt vatten.

Använd till asiatiska rätter eller i sallader. Smaksätt gärna med Nouc cham, en vietnamesisk dippsås.

Fyra sorters alger (wakame, agar agar, konbu och gigartina röd)

Näringsdeklaration per 100 gram
  • Energi, kcal 30
  • Fett, gram 0
  • varav mättat fett, gram 0
  • Kolhydrater, gram 4
  • varav sockerarter, gram 0
  • Fiber, gram 0,85
  • Protein, gram 4
  • Salt, gram 60

Förvaras torrt, mörkt och svalt.

Alger och sjögräs som ger genuin karaktär åt asiatisk mat

Alger och sjögräs är näringsrika råvaror med naturlig umamismak. De används i allt från soppor och sallader till snacks och ger en genuin karaktär åt asiatiska rätter.

För oss på Risberg handlar smak inte bara om hur något smakar – utan om känslan det lämnar efter sig. Smak är kärnan i allt vi gör, från råvaror till färdig upplevelse.

Arom står för den djupa, fylliga och njutbara helhet som gör en smakupplevelse komplett. På Risberg är arom mer än en doft eller ton – det är varumärkets själ och löfte om kvalitet.

Alger & sjögräs
Ångkokta asiatiska dumplings färska från köket, serverade i bambukorgar, som visar upp utsökt traditionell asiatisk mat perfekt att servera till kunder.
Algsallad
Sallad

Algsallad

Inga omdömen
Inga omdömen
(
 stjärnor)
 • ​
0
 omdömen

ca 30 min