Fänkålsfrön hela

50 g

Hela fänkålsfrön, med en tydlig anissmak, används traditionellt i indisk matlagning.

Används med fördel i grytor, soppor, rubs och sallader. Testa gärna att även använda fänkålsfrö i ditt brödbak.

Fänkålsfrön. Kan innehålla spår av SESAM, SENAP, SELLERI, SULFIT

Näringsdeklaration per 100 gram
  • Energi, kcal 25
  • Fett, gram 0,3
  • varav mättat fett, gram 0,1
  • Kolhydrater, gram 28,4
  • varav sockerarter, gram 28,4
  • Fiber, gram 0
  • Protein, gram 24,3
  • Salt, gram <0,1

Förvaras torrt, mörkt och svalt.

Asiatiska kryddor som ger djup hetta och arom åt dina rätter

Asiatiska kryddor förhöjer varje rätt med djup, hetta och arom. Från milda blandningar till intensiva smaker ger de en autentisk karaktär som speglar regionens rika matkultur.

För oss på Risberg handlar smak inte bara om hur något smakar – utan om känslan det lämnar efter sig. Smak är kärnan i allt vi gör, från råvaror till färdig upplevelse.

Arom står för den djupa, fylliga och njutbara helhet som gör en smakupplevelse komplett. På Risberg är arom mer än en doft eller ton – det är varumärkets själ och löfte om kvalitet.

Kryddor
Ångkokta asiatiska dumplings färska från köket, serverade i bambukorgar, som visar upp utsökt traditionell asiatisk mat perfekt att servera till kunder.
Kryddiga lammspett med sting
Smårätt

Kryddiga lammspett med sting

Inga omdömen
Inga omdömen
(
 stjärnor)
 • ​
0
 omdömen

ca 1 tim