Agar Agar pulver vitt

12x10 g

Agar Agar pulver är tillverkat av rödalger och utgör ett utmärkt alternativ till animaliskt gelatin. Agar Agar stelnar vid rumstemperatur och blir flytande vid kokning. Det är användbart för att skapa både lösa och fasta geléer av olika typer av vätskor.

Passar bra att använda som substitut till gelatin, för att skapa desserter som pannacotta.

Agar Agar

Näringsdeklaration per 100 gram
  • Energi, kcal 360
  • Fett, gram 0,3
  • varav mättat fett, gram 0
  • Kolhydrater, gram 81
  • varav sockerarter, gram 3
  • Fiber, gram 80
  • Protein, gram 6,2
  • Salt, gram 0

Förvaras torrt, mörkt och svalt.

Övriga asiatiska produkter som lyfter matlagningen

Här hittar du ett urval asiatiska specialiteter som kompletterar sortimentet. Produkter som ger nya möjligheter i köket och lyfter helheten med unika smaker och tillbehör.

För oss på Risberg handlar smak inte bara om hur något smakar – utan om känslan det lämnar efter sig. Smak är kärnan i allt vi gör, från råvaror till färdig upplevelse.

Arom står för den djupa, fylliga och njutbara helhet som gör en smakupplevelse komplett. På Risberg är arom mer än en doft eller ton – det är varumärkets själ och löfte om kvalitet.

Övrigt
Ångkokta asiatiska dumplings färska från köket, serverade i bambukorgar, som visar upp utsökt traditionell asiatisk mat perfekt att servera till kunder.
Vaniljpannacotta med yuzusås
Sött

Vaniljpannacotta med yuzusås

Inga omdömen
Inga omdömen
(
 stjärnor)
 • ​
0
 omdömen

Över 1 tim